Пожелание за рожден ден на баба

На моята неповторима баба желая един огромен подарък от здраве, който да ползва пълноценно всеки ден от своя пъстър живот. Честит рожден ден!

Нека годините не те плашат, те те правят по-мъдра и толкова добра, колкото си сега. Желая ти още много години пълноценен живот, още внуци и правнуци и всички да те обичат и уважават!

Честит рожден ден, мила бабо! Бъди ни жива, здрава, усмихната и грижовна. С пожелание всички да се съберем един ден и да празнуваме сто годишния ти юбилей!

За мен ти си най-добрата баба. Искам силно да те прегърна и да ти пожелая все така да бъдеш добра, обичаща и хубава. Бъди винаги себе си, защото това е гаранция за успешен и дълъг живот, който ти желая от сърце!

За тебе бабо няма старост, в сърцето ми ти си вечна и незаменима. Пожелавам ти крепко здраве, бистър ум и безгрижни дълги дни с любимите хора!

Честит рожден ден, бабо! Никога няма да забравя вкуса на баницата и любовта, с която я поднасяше. Как се радваш, когато се храним заедно и припкаш около нас, за да ни угодиш. Не сме забравили, защото това са най-хубавите ни моменти. Бъди ни здрава, весела и все така енергична. Целуваме те!

Бабо, много се радвам, че винаги, когато трябва си до мен и не спираш да ми помагаш. Бъди все така мила, добра и обичаща!

На моята обичана и грижовна баба пожелавам цялото здраве, щастие и любов на света! Честит рожден ден!

Честит рожден ден, бабо! Не мога без теб и твоите вкусотии, които правиш. Благодаря ти за огромните грижи, които полагаш. Желая ти още дълги години благополучие и незабравими страхотни мигове!

Виж Още