Пожелание за рожден ден на баща

Благодаря ти за всичко, което си направил за мен, за всеки съвет, за това, че си бил търпелив и че с работа и много упорство си успял да направиш от мен пълноценен човек. Продължавай да сбъдваш мечтите си и както и до сега не се спирай пред нищо!

Получаваш днес най-хубавите пожелания за баща, защото си моят най-добър и незаменим учител. Пожелавам ти много успехи в работата, извън нея и всичко, за което се бориш да го постигаш с лекота!

Бъди горд баща, защото вярвам, че успя да ме научиш на най-важните неща от живота като морал, уважение и признателност. Пожелавам ти дълги години спокоен и изпълнен с радости живот.

Татко, желая ти още много години творчески и професионални изяви, незабравими моменти с хората, които обичаш и страхотен рожден ден!

Честит рожден ден, татко! Благодаря ти за всеки съвет, за това, че си строг, но мъдър с мен, за всички усилия, които си положил, за да бъда това, което съм. Пожелавам ти все така да крачиш напред уверен в себе си и да жънеш още безброй много успехи!

На моят прекрасен баща пожелавам цялото здраве, което му трябва, за да осъществи всички свои съкровени мечти. Нека бъде все така мъдър, силен и щастлив!

Честит рожден ден на баща номер 1. Ти си номер 1, когато трябва да ми помагаш, номер 1, когато трябва да ми дадеш съвет и номер 1, когато трябва да дадеш добър пример за това как да бъдеш силен и непоклатим!

Честит рожден ден на най-готиния баща! Бъди всичко, което пожелаеш, ти можеш да си го позволиш. Играй смело, защото винаги побеждаваш. И най-вече: не изневерявай на себе си, защото това е най-сигурният начин да си пред всички останали.

Честит рожден ден, татко! Бъди винаги моят ангел хранител, моят учител и моят пример за достоен човек!

Беше строг към мен, но и мъдър и така ме научи да бъда човек. Благодаря ти за всичко! Желая ти наистина един прекрасен рожден ден, винаги да бъдеш себе си и да продължаваш да учиш света със своята мъдрост!

Пожелавам ти да бъдеш винаги здрав, все така готин баща и да продължаваш със замах да сбъдваш най-големите си мечти.

Честит рожден ден, татко! Бъди здрав, корав и силен, както винаги. Постигай целите си, въпреки трудностите и се наслаждавай на всеки миг от живота си!

Виж Още