Пожелание за рожден ден на брат

За моят брат ще пожелая по случай рождения му ден да има живот като на кино, в който всеки ден е приключение, много забавления, смях до късни вечери и купони до зори.

Честит рожден ден на моят обичан брат! Ще ти пожелая първо здраве, нищо, че го имаш в изобилие, след това много любов, нищо, че има толкова много хора, които те обичат и не на последно място много мъдрост, нищо, че понякога си твърдоглав.

Само, който има брат, знае колко е весело. Нека и живота ти занапред бъде такъв, само хубави неща да ти се случват, а лошите, когато все пак ги има пък да превръщаш в забавни истории.

Да имам брат като тебе е богатство, за това ти пожелавам да бъдеш богат на здраве, приятели, незабравими моменти и всичко онова, което не може да се купи с пари, но е толкова важно за всички ни. Честит рожден ден!

Честит рожден ден на моят брат Пожелавам ти твоята младост и дух да се запазят вътре в тебе и да бъдат главната движеща сила на твоя прекрасен живот. Бъди винаги себе си и не изневерявай на мечтите си и ще успееш във всяко начинание.

На моя обичан брат ще пожелая супер много късмет, всеки ден забавления, много пътувания с приятели и незабравими приключения с хубав край.

Честит рожден ден, братче Нека най-големите ти детски мечти започнат да се сбъдват и така да направиш своя живот една забавна и желана от всички приказка.

Честит рожден ден, мило братче Желая ти все така да си готин, винаги да бъдеш моята опора, да продължаваш да помагаш и най-важното: да бъдеш здрав и силен, за да постигаш мечтите си!

Виж Още