Пожелание за рожден ден на гадже

С пожелание към моето невероятно гадже за повече късмет и незабравими моменти. Нека живота ни бъде все така красив и непринуден!

Да имаш такова гадже като теб е сбъдната мечта. Не мога да си представя живота без теб и се радвам, че днес мога да ти кажа колко много те обичам. Бъди винаги моята единствена и съкровена любов!

Сънувам те често, обичам те безкрайно, не спирам да мисля за теб нито миг. Бъди винаги най-красивото нещо в живота ми. Честит рожден ден!

Имам най-прекрасното гадже на света, което всеки ден ме търпи и някак си все ми прощава за глупостите, които правя. Благодаря ти, че те има и че правиш всичко това за мен. Пожелавам ти най-прекрасните мигове на света да ги изживееш по най-добрия начин!

На моето единствено и неповторимо гадже пожелавам най-вече здраве, след това много, много любов и не на последно място – много сбъднати мечти!

Пожелавам ти винаги да се обичаме, както до сега, любовта ни, никога да не угасва, дори за миг, да си прощаваме, ако с нещо сгрешим и заедно да пишем най-красивата приказка за нас!

С нетърпение чаках този ден, в който да ти кажа колко много те обичам и как не мога и една минута да издържа без теб. Не преставам да мисля за нас двамата и за това какво се случва. Това са най-щастливите ми моменти в живота. Нека винаги да сме заедно и в добро и в лошо, да се обичаме така горещо и след 10 години и заедно да осъществяваме мечтите си!

Честит рожден ден, мило! Пожелавам ти да имаш цялото здраве, любов и късмет, които ти трябват за щастлив живот!

Имам най-хубавото гадже на света! Нека нашата любов да бъде вечна, винаги да се подкрепяме и никога да не си обръщаме гръб.

Обичам те безкрайно и ти пожелавам винаги любовта да е толкова пламенна, а прегръдките ти така горещи!

Виж Още