Пожелание за рожден ден на майка

Обичам рождения ти ден, защото си толкова усмихната и истински щастлива. За това ще ти пожелая всеки ден да се чувстваш така, все едно имаш празник и прекрасните моменти за теб никога да не свършват!

Нека твоята най-голяма сила бъде любовта и тя да ти носи много спокойствие, слънчеви дни и прекрасни моменти с хората, които обичаш. Честит рожден ден, мамо!

Благодаря ти за всичко и най-вече за това, че, когато греша ми прощаваш и винаги си до мен. Пожелавам ти винаги да имаш причини да се усмихваш и в душата си да бъдеш винаги млада и силна!

Мамо, нека твоят подарък бъде изворът на щастието, от който да черпиш вдъхновение, сила и мъдрост и да сбъдваш своите мечти по най-добрият начин.

Честит рожден ден, мамо! Желая ти толкова много здраве, че да имаш да раздаваш и толкова много любов, че винаги да ни обичаш и подкрепяш, както до сега!

Мамо, на твоят рожден ден искам да кажа само едно нещо: обичам те! Честит рожден ден!

Мила мамо, бъде винаги нежна като цветята, свежа като росата и като слънцето прави живота ни светъл, а дните ни щастливи!

И днес печелиш приза “Най-добра майка на света”. Заслужи го с много любов, която всеки ден раздаваш, непрестанните грижи и огромното търпение, което имаш!

Честит рожден ден, майко! Искам да ти пожелая още дълги години здраве, благополучие, незабравими моменти с любимите хора, успехи във всички начинания и винаги да бъдеш обичана и уважавана!

Честит рожден ден! Надявам се с мен да бъдеш наистина вдна горда майка, защото само ти може да дадеш верните съвети в точния момент, да ме подкрепяш, дори, когато губя и да бъдеш до мен в най-трудните моменти!

Желая ти мамо на първо място здраве, след това да сбъднеш още много от своите мечти, да бъдеш горда с успехите си и винаги да имаш причини да се усмихваш!

Честит рожден ден на най-готината майка! Пожелавам ти винаги да бъдеш себе си, а това значи силна, непоклатима и мъдра. Бъди здрава и щастлива!

На моята мила майка пожелавам огромно здраве, неописуема любов, безкрайни щастливи мигове и страхотни споделени моменти с близките хора!

Честит рожден ден, мамо! Желая ти да бъдеш винаги щастлива, все така да ни обичаш и мислиш за нас, да останеш силна и твърда в решенията си, дори, когато понякога не ни харесват. Дори, когато грешиш мамо, ти си права, защото всичко го правиш с любов и за добро!

Виж Още