Пожелание за рожден ден на мъж

Нека всички причини, които до сега са те правили тъжен да изчезнат завинаги и страхотните мигове да се увеличават с всеки изминат ден, докато станат поне милион.

Щастието не се купува с пари, но за алкохола днес, който ще изпием ще трябва сериозно да бръкнеш в джоба. Обещавам ти да не остане нито грам и всяка изпита капка да бъде за твоето здраве и късмет. Честит рожден ден!

Животът е като море, изпълнено с приливи и отливи, така че нека на този рожден ден да хванеш лодката на късмета и щастието. Бъди щастлив сега, утре и завинаги и успех за още една нова година. Честит Рожден ден!

Да си щастлив значи да си здрав, да имаш много приятели, семейство, което да те обича и достатъчно пари, за да живееш добре. Е, аз ти ги пожелавам всичките тези неща да ги имаш в изобилие и да им се радваш истински!

Наслаждавай се на живота, като истински мъж, който знае какво иска, какво обича и как да постигне и невъзможното!

Пожелавам ти от този ден нататък всичките ти проблеми да изчезнат, а на тяхно място да дойдат само успехи, поводи за празнуване, дълги вечери с приятели добри и още куп други забавления!

Пожелавам ти до теб да крачат винаги здравето, мъдростта, силата и вярата, а да бягат надалеч всички несполуки, които са те препъвали до момента. Наслука и попътен вятър!

Вдигам тежка чаша с пожелание за крепко здраве, успехи във всичко и небивал късмет и пия до дъно за твоят щастлив живот. Честит рожден ден!

Надявам се винаги да изглеждаш толкова млад, колкото и сега, винаги да бъдеш упорит и постоянен в преследването на мечтите си и винаги да си човека, който мога да нарека приятел!

Нямам търпение да се съберем и да се напием, както и на миналия ти рожден ден и още от сега ти пожелавам най-хубавите дарове на планетата скоро да с в ръцете ти. Наздраве!

Имаш толкова много причини да се гордееш със себе си, но аз ще ти изброя само три: ти си успял мъж с добра работа, добър съпруг с красива жена до себе си и добър баща, който има най-прекрасните деца. Честит рожден ден!

На твоят голям ден ти пожелавам радост, забавление, щастие, любов, здраве и всичко останало, което не се купува с пари.

Бъди силен мъж, но с голямо сърце и душа, за да може да обичаш истински, докато пазиш с живота си най-ценното, което е винаги до теб и те подкрепя!

Днес е денят, в която не трябва да ти пука за лошите дни и несполуки. Пожелавам ти да отвориш днес извора на живота и той да те благослови с всички негови блага и красоти.

Пожелавам ти светло бъдеще изпълнено с работа, която ти носи удоволствие, приятели, които да са винаги до теб в добро и лошо и здраво семейство, където всички да се обичате истински!

На този ден ти празнуваш не само рождения си ден, но и колко много си научил от живота и колко много успехи имаш зад себе си. А аз ти пожелавам поне още толкова щастливи моменти да имаш плюс много здраве и късмет да имаш!Още един повод да бъдеш щастлив, докато посрещаш приятелите си по случай рождения си ден. Нека всеки ден да имаш причини да се усмихваш, мечтите ти да се умножават, а сбъдването им да става с лекота!Честит рожден ден. Ти си човек с голяма сила и постоянна любов. Желая ти красив рожден ден и прекрасна година.Честит рожден ден на един очарователен човек. Ти си звездата, днес и всеки друг ден. Продължавай да грееш над всички със своя интелект, красота и хумор.

Ако се чувстваш стар погледни първо какво си постигнал, защото то наистина е много. И само силен и упорит човек като тебе може да направи всичко това. Нека в същия дух и желание продължаваш да катериш най-високите върхове и да правиш чудеса с живота си!

Някой толкова специален човек като теб заслужава най-скъпия и красив подарък днес. Аз ти пожелавам това да бъде здравето, щастието и късмета. Честит рожден ден!

Честит рожден ден на най-чудесния мъж. Докато празнуваш си спомни колко щастие си донесъл на хората около теб. Продължавай смело напред да правиш света едно по-сигурно и спокойно място!

Днес ти се полага от всичко по много, но най-вече много смях и луди моменти. Нека и живота ти от сега бъде толкова весел, непринуден и забавен, а ти винаги да се чувстваш щастлив и пълноценен!

Твоят рожден ден е само веднъж годишно, за това може да компенсираш с луд купон и много забавления. Днес не си поставяй граници, а празнувай с приятели чак до зори.

Вече си с още 1 година по-стар, но за мен си с 1 идея по-красив, по-умен и по-готин. Продължавай в същия дух, до достигане на най-голямо съвършенство!

Дори и да не дойда на рождения ти ден аз съм мислено с теб и ти пожелавам днес да преобладават усмивките, добрите пожелания, прегръдките и наздравиците!

Пожелавам ти най-невероятният ден, изпълнен с най-радостните моменти. Отпразнувай рождения си ден подобаващо с голяма компания и алкохол в двойни дози.

Искам да ти пожелая просперираща и изпълнена с успехи година. Да бъдеш лидер в работата, но и в живота. И всичко, което правиш да те радва и нови сили да ти дава!

Днес е твоят ден. Изживей го така, все едно си цар на света и можеш да постигнеш всичко. Желая ти наистина да имаш това, което пожелаеш и да му се радваш истински!

Ти можеш да постигнеш всичко в живота си, но аз ти пожелавам да успяваш само там, където има смисъл и където щастието и благоденствието вървят ръка за ръка. Бъди винаги готов за нови предизвикателства и приключения по всяко време!

Надявам се този рожден ден да бъде изпълнен с много радост, забавления и от него да започнеш живот пълен с приключения!

Честит рожден ден на един много специален мъж, който има умението да печели хората и да бъде уважаван. Продължавай да жънеш успехи, не само в работата, но и в живота и сред най-близките си хора!

Нека успеха и благоденствието намерят път към теб, да бъдеш здрав, обичан и много почитан, а щастието да бъде винаги твой спътник!

Желая ти и тази година да имаш забележителни постижения, да бъдеш благословен и още повече надарен с мъдрост и търпение. Честит рожден ден!

Нека твоят специален ден бъде зареден с много щастие и положителни емоции. Бъди винаги умерен в действията си, търпелив във всяко ново начинание и не отстъпвай пред нищо, за да сбъдваш мечтите си!

Ще ти пожелая много късмет, за да имаш успех, а така да бъдеш щастлив и винаги да имаш самочувствие.

Живота е една приказка, която пишем сами и е толкова дълга и хубава, колкото пожелаем. Желая ти да бъдеш единственият писател на живота си и да пишеш най-добрите сценарии, с най-големите и луди приключения!

Искам, когато прочетеш това пожелание всичко в него да се сбъдне, а именно: да бъдеш много здрав, обичан, силен и да имаш много късмет и сполуки за напред.

Запомни, че и най-смелите мечти стават реалност, стига да вярваш в тях и да имаш куража и силата да ги осъществиш. Желая ти по мъжки да се справяш с всеки проблем и да покоряваш всеки връх, без значение колко е висок!

Всеки мъж се чувства силен, когато до него има човек, който да го обичаш и подкрепя. Желая ти да намериш смисъла и любовта на живота си и тя да бъде твоето вдъхновение!

Пожелавам ти да бъдеш постоянен и упорит във всички свои начинания, да довършваш и най-лудите си планове и всичко, което постигаш да ти носи удовлетворение и радост!

В живота всеки има хубави и лоши моменти, но пък истинският мъж като теб знае как да превърне и най-черните дни в светли и да продължава напред към нови победи! Честит рожден ден!

Пожелавам ти най-хубавият рожден ден до сега с много емоции, приятели, танци, алкохол и забавления. А ако издържиш и това ти хареса нека по-често да имаш поводи да празнуваш и да се чувстваш уважаван и желан!

Силата на един мъж е, че знае, кога да продължи и да не се отказва. Пожелавам ти винаги да вървиш напред и нагоре, докато постигнеш целите си и никога да не губиш надежда и воля за победа!

Бъди силен, когато трябва да отстояваш мечтите си, много мъдър, когато имаш избор и трябва да вземеш правилното решение и здрав, за да може да се радваш на всичките си постижения!

Отново печелиш одобрението ми за „Мъж на годината“. Защото успяваш във всичко, помагаш на хората и ги правиш щастливи, запазваш до себе си всички истински приятели. Бъди здрав и корав и занапред!

Три неща бъди винаги и никога не се променяй: силен, мъдър и упорит. Желая ти с тези качества да покориш всички набелязани върхове, винаги да бъдеш здрав и да се радваш на всички свои постижения!

На моят хубав и единствен мъж пожелавам още дълги години здраве, благополучие и все така да се разбираме и обичаме всеки Божи ден! Честит рожден ден!

Преследвай до край мечтите си и като истински мъж не отстъпвай и крачка назад през всяко предизвикателство. Ти можеш да успееш във всичко, за това никога не изневерявай на себе си.

Едно „наздраве“ от мен, по случай твоя рожден ден. Нека най-добрите пожелания, които чуеш днес да се сбъднат час по-скоро и това да те прави безкрайно щастлив.

Честит рожден ден! Компанията те поздравява с едно наздраве и те чакаме на софрата. А едновременно ти пожелаваме да бъдеш все така добър приятел, весел и непринуден, а бе както се казва бъди себе си!

Пожелавам ти успехи в работата, семейството, живота. И всеки нов успех да те прави по-щастлив, мъдър и желан.

Бъди здрав, защото без него не можем, бъди добър, защото добротата отваря много врати, бъди и обичан, защото без любов не можем. Честит рожден ден!

Пожелавам ти като един истински мъж да продължаваш да газиш напред към върха, да не се спираш преди нищо и винаги да сбъдваш със замах своите мечти.

Твоят подарък за рождения си ден си го спечелил още, когато си се родил, защото си хем хубав, хем умен, хем добър. Бъди все така готин и добър приятел.

Честит рожден ден! Бъде все така уверен в себе си, пример за околните и най-важното – здрав и силен!

Виж Още