Пожелание за рожден ден на племенница

Пожелавам на любимата ми племенница на нейния рожден ден да е истински щастлива! Нека щастието ви бъде специално, красиво и ясно, като зората, нежно като букет от цветя, спокойно, като нежен морски бриз и вълнуващо, сякаш срещнете приказка! Нека истинската любов се натъкне във вашия живот възможно най-скоро, с която второто слънце ще грее в небето, а крилата ще се появят зад гърба ви!

Честит рожден ден, племенница! Ти ми е любимата и на твоя рожден ден трябва да имам не само подарък и букет, които трудно могат да се държат в ръцете ми, но и желание да бъда истински щастлива! Дано в живота ви да няма тъга, може всеки ден да се посрещате с усмивка! И може би един ден да срещнете истински принц, който търсеше само вас – истинска, най-мила и красива принцеса!

Скъпа племенница! Колко бързо пораснахте, превърнахте се в красива жена, разцъфнала като кралска роза! На твоя рожден ден ти пожелавам да продължиш да цъфтиш и да станеш по-красив, а също и да станеш по-щастлив и може един ден светът около теб да стане просто приказка, а по пътя ти да има благороден рицар, който ще ти даде щастието на любовта и семейния живот!

Моята племенница, мечтана и романтична млада дама, пожелавам на нейния рожден ден цял живот да живея заобиколена от доброта, цветя и любов! Нека съдбата ви да бъде такава, каквато винаги сте мечтали, нека всички събития в живота ви да бъдат мили и невероятни, а хората около вас – наистина верни!

Честит рожден ден, скъпа моя племенница! Днес отново съм изумен колко добър ставаш и ставаш по-красив! В никакъв случай трябва да получите най-добрия мъж като съпруг! И освен това, нека късметът винаги ви се усмихва, вдъхновението седи с песен на рамо, а слънчевите лъчи не забравяйте да поглеждате всеки ден в прозорците на вашата къща!

Семейството е най-ценното нещо, което човек има и когато в него има добри хора, той е наистина богат! Днес поздравявам своята птичка с рождения ми ден, любимата ми е племенницата ми! С цялата си любяща душа ти пожелавам щастие! Нека само години те правят по-красиви! Не се променяйте, оставайки основното съкровище на вашето семейство и може всички ваши мечти да се сбъднат!

Честит рожден ден Скъпа моя племенница! Днес ви пожелавам честит рожден ден и да видите същото прекрасно, очарователно момиче пред мен, защото годините само ви украсяват! Искам също да пожелая това време за летене да допринесе за вашето щастие, че всеки ден се превръща в сигурна стъпка за вас по пътя към мечтите и около вас винаги да има верни, достойни и любящи хора от все сърце!

Честит рожден ден, племенница! Харесваш ясно слънце – загряваш като птица – пееш, като цвете – отваряш се и удивляваш с красотата си! На светлия ви празник ви пожелавам да сбъднете най-тайните мечти и нека всички те се сбъднат! Пожелавам ви винаги да се усмихвате, обичате и да сте заобиколени от любов!

Виж Още