Пожелание за рожден ден на приятел

На най-добрият си приятел пожелавам весел рожден ден, много приятели и занапред да има, да бъде все така желан и винаги да има причини да се усмихва!

Честит рожден ден! Искам щастието, късмета и любовта винаги при теб да се спират, да побеждаваш във всяка битка, а ако случайно паднеш, да знаеш, че винаги до тебе имаш един верен приятел!

Пожелавам ти в живота да намираш все така добри приятели, с които заедно да споделяте най-добрите приключения от живота, да се подкрепяте и разбирате и когато имате нужда да си помагате един друг.

На най-готиния, весел и страхотен приятел пожелавам много години безгрижен живот, купони до зори и винаги да има от всичко най-хубаво по три!

Където и да си тръгнал приятелю ти пожелавам да успееш и да постигнеш всичките си мечти. А здравето и късмета, докато крачиш към успеха нито за миг да не те изоставят!

Разбрах с голямо удоволствие, че моят приятел днес има рожден ден. Пожелавам ти приказен щастлив живот, купони до зори, хубави жени и най-скъпите коли!

На един от малкото ми истински приятели ще пожелая да бъде все така земен, истински, невероятен, готин и незаменим!

Нека винаги да имаш три истински неща в живота: истинско приятелство, истинска любов и истински незабравими моменти!

Честит рожден ден на моят най-добър приятел! Пожелавам ти светли бъднини изпълнени със сбъднати мечти, положителни емоции и много споделена любов!

Най-важното нещо е приятелството, защото, когато се нуждаеш от помощ истинския приятел винаги идва, а не намира оправдание. Пожелавам ти винаги до себе си да имаш такива хора и заедно да постигате чудеса!

На най-големият ми приятел пожелавам здраве, щастие, късмет, жени, коли, вили и пари! Нека всичко това да ти носи щастие и да имаш постоянно успехи!

Пожелавам ти да сбъднеш най-големите си мечти, колкото и да са смели и невъзможни, нека да станат реалност за теб. Бъди постоянен и упорит и с приятели добри ще постигнеш всичко, запомни!

Нека винаги приятелството ни бъде истинско, да имаме сили да прощаваме грешките си и никога да не допускаме някой да ни скара! Бъди все така готин приятел!

Честит рожден ден, приятелю! Пожелавам ти все така да си готин, успешен и добър приятел. Бъде себе си, защото това е най-сигурния начин към успеха!

На моя най-добър приятел пожелавам само хубави неща да му се случват – много пари, хубави жени и веселби до зори!

Виж Още

Пожелание за рожден ден на баба
Пожелание за рожден ден на баща
Пожелание за рожден ден на брат
Пожелание за рожден ден на гадже
Пожелание за рожден ден на дете
Пожелание за рожден ден на дъщеря
Пожелание за рожден ден на леля
Пожелание за рожден ден на майка
Пожелание за рожден ден на мъж
Пожелание за рожден ден на племенник
Пожелание за рожден ден на племенница
Пожелание за рожден ден за жена
Пожелание за рожден ден на приятелка
Пожелание за рожден ден на сестра
Пожелание за рожден ден на син
Пожелание за рожден ден на съпруг
Пожелание за рожден ден на съпруга
Пожелание за рожден ден на учител