Пожелание за рожден ден на съпруг

Честит ржден ден любов моя. Желая ти винаги да бъдеш същия внимателен и страхотен съпруг и като скала непоклатима да си опората в семейството!

По случай рождения му ден пожелавам на моят съпруг още дълги години крепко здраве, успехи в работата, хармония в семейството и много щастливи мигове с любимите хора!

Честит рожден ден любими мой съпруг Пожелавам ти все така да бъдем здраво и успешно семейство, да се обичаме, подкрепяме и уважаваме във всеки един момент. Нека твоите мъдри решения бъдат за пример на всички семейства, защото ти си равновесието и движещата сила между нас.

Честит рожден ден, любими С пожелание за крепко неизчерпаемо здраве, много сила, за да се справяш с трудните моменти и капка късмет, но в моментите, когато най-много ти трябва.

Честит рожден ден, скъпи мой Бъди като скъпоценните камъни със своя блясък, чистота и неповторимост. И нека най-ценното в тебе бъде отношението ти към всички нас, както до сега!

Честит рожден ден! Да имам съпруг като тебе е богатство. Пожелавам ти винаги да бъдеш нашата здрава и непоклатима опора, да си движещата сила в семейството и всеки успех да те води все така напред!

Честит рожден ден на моят мъж Нека всички хубави пожелания, които чуе днес да му се сбъднат, но на първо място да бъде здрав, обичан и с много късмет. Обичам те!

Честит рожден ден на моят съпруг С пожелание да бъде винаги здрав, винаги да има причини да се усмихва, в работата всичко да му спори, а в семейството любов да цари!

Честит рожден ден, съпруже Вече толкова години сме заедно, че не мога да си представя и миг без теб. Обичам те, знаеш го, за това ти пожелавам все така нашата любов да бъде силна и постоянна. Бъди винаги себе си, защото само така всички ще те уважават.

На моят любим мъж му пожелавам все така да бъде добър и всеотдаен баща, винаги да бъде здрав и силен, за да може да ни защитава и да има мъдростта да взима правилните решения.

Виж Още