Пожелание за рожден ден на съпруга

Някои печелят от тотото, други от хазарта, а аз спечелих най-красивата и невероятна съпруга. Желая ти да запазиш тази силна енергия и любов, с която успяваш да победиш предизвикателствата на деня и да се справиш с всичко, включително и мен 🙂

По случай рождения ден на моята обичана съпруга й пожелавам живот като по филмите с много романтика, малко драми и винаги хепи енд накрая!

Пожелавам ти в живота ти да преливат здравето, благоденствието, обичта и всичко онова, което не се купува с пари, но те прави истински щастлива. Остани също така същата прекрасна съпруга, която знае как да ме направи щастлив!

На съпругата, която обичам безкрайно пожелавам най-вече здраве, защото без него никой не може, много любов, защото просто ти отива и късмет, защото понякога на всеки му трябва. Честит рожден ден!

Честит рожден ден, съпруга моя С трепет и умиление ти пожелавам още дълги години страхотен живот с много любов, успехи и всичко друго, което още не си постигнала, но ще постигнеш.

Радвам се, че те имам и че сме заедно вече толкова години. От сърце ти пожелавам прекрасен рожден ден, в живота да имаш само успехи, а в семейството ни да бъдеш винаги скъпоценния камък!

Честит рожден ден, мила Желая ти никога да не остаряваш в мислите си и сърцето си, да се чувстваш като на 20 по всяко време и все така да бъдеш добра и неповторима съпруга!

На жената, която обичам безкрайно пожелавам все така да бъде всеотдайна, добра и не на последно място търпелива, особено към мен. Нека любовта, която излъчва да продължи да бъде нейната най-голяма сила.

Честит рожден ден на моята любима съпруга Продължавай с красотата си да правиш света по-добър, а мен специално – най-щастливият човек на земята!

Виж Още