Пожелание за рожден ден на сестра

Честит рожден ден на най-милата сестра Пожелавам ти до теб да бъдат тези трима приятели: здравето, любовта и щастието и никога да не те напускат, дори и за секунда. Нека с тях да покориш света и да сбъднеш всичките си детски мечти!

На моята сестра пращам послание, което да се сбъдне веднага: бъди все така здрава, силна, красива, обичана и неповторима!

Днес моята сестра има рожден ден и аз с много трепет й пожелавам да бъде здрава като скалите, обичана като скъпоценен камък и предпочитана като парите. Честит рожден ден!

За сестра ми ще направя всичко, защото я обичам много и за това й пожелавам все така да бъде себе си, още по-често да се усмихва, да виждам блясъка в очите, който я прави толкова красива, че всички да й завиждат!

Честит рожден ден, мила сестричке! Пожелавам ти дълги години прекрасен живот, много забавни моменти с още повече смях, щастието и любовта да извират от теб и да те правят да изглеждаш вечно млада, силна и неповторима!

Честит рожден ден на моята сестра Пожелавам ти толкова много любов, колкото можеш да понесеш, толкова много здраве, колкото да се чувстваш вечно млада и толкова много късмет, колкото ти трябва, за да печелиш там, където другите губят!

Радвам се, че имам сестра като тебе, която да ме обича и помага. Бъди все така всеотдайна и добра и нека никога здравето, любовта и късмета не те напускат!

Честит рожден ден, сестро Бъди все така силна и непоклатима в действията си, нека всичко, което правиш има смисъл и всяко нещо, което постигаш те прави все по-щастлива.

Честит рожден ден, сестричке Желая ти страхотно изкарване на празника и от тук насетне всеки ден да бъде за тебе един здрав и неповторим купон с хората, които обичаш и те уважават. Нека живота ти бъде динамичен и изпълнен с прекрасни моменти, които после да разказваш с удоволствие!

На моята обичана и неповторима сестра пожелавам изобилие от късмет, любов, усмивки, пари, приятели и безброй незабравими моменти.

Виж Още