Пожелание за рожден ден на учител

Да си учител е призвание и гордост, за това продължавайте напред в същия дух да напътствате хората, които ви имат доверие и да ги учите не само на знания, но и как да бъдат наистина щастливи, когато използват всичко научено! Честит рожден ден!

Честит рожден ден на учителя, който на толкова много неща ме научи и ме подготви за живота. Без неговите знания и напътствия нямаше да съм това, което съм сега и да разбирам света по правилния начин. На добър път и нека твоите ученици един ден да бъдат истински учители в живота!

Честит рожден ден на моят учител! С пожелание за крепко здраве и много енергия, за да води часовете си успешно, да бъде обичан и уважаван от всички и да продължава все така да бъде добър учител!

Пожелавам ви все така да преподавате с настроение и личен стил, а вашите ученици, които обучавате успешно да стават все повече и повече! Честит рожден ден!

Най-готиния клас поздравява най-готиния учител! Нека срещу вас винаги да стоят жадни за знания ученици, с които работата ви да спори и да бъде истинско удоволствие!

Честит рожден ден на нашият любим учител! Целият клас ви пожелаваме успешно преподаване още дълги години и много сбъднати мечти в живота.

Не е лесно да си учител, но вие си вършите работата с лекота, защото знаете как да ни научите и да ни подготвите за бъдещето. Желаем ви здравето и късмета винаги да са с вас и да имате още много успехи като учители и човек!

Честит рожден ден на най-готиния учител. Пожелавам ти крепко здраве и успешна кариера в образователната система и нека хората, които си обучавал успешно да се множат с всяка измината година!

Честит рожден ден, господине Желая ви дълги години още да преподавате с този плам и желание, да ни давате нужните знания, но и съвети, с които да бъдем готови да влезем в дебрите на живота!

Така, както с желание и разбиране преподавате на всички ученици, ви пожелавам и занапред да имате тази енергия и хъс да карате всички нас да обичаме училището и да искаме още и още да научаваме.

Госпожо, желая ви в професионален и личен план да достигнете най-високите върхове, да бъдете истински щастлива и все така да преподавате на добри и жадни за знания ученици!

Честит рожден ден на учителката, която ме научи не само на знания, но и на мъдрост. Желая ви цялото здраве и любов на света и винаги добротата, която излъчвате да побеждава!

На най-добрата учителка пожелавам още много щастливи незабравими моменти с учениците си, много успехи в училището и живота и много още сбъднати мечти!

Честит рожден ден на нашата класна ръководителка! С пожелание за крепко здраве, професионални успехи и все така с търпение и постоянство да ни обучава и съветва!

На най-добрата учителка в света пожелавам безгрижен живот, в който да липсват всякакви тревоги, а любовта и късмета винаги да са на почит всеки ден!

Честит рожден ден, госпожо! Желая ви още безброй страхотни моменти с любимите си ученици и никога да не губите желание да преподавате с удоволствие на всички нас!

Честит рожден ден на любимата ми учителка! Пожелавам й най-вече крепко здраве, за да преподава дълго време с усмивка и да вдъхва на всички ученици повече вяра и надежди за един по-добър свят!

Честит рожден ден, учителко любима Нека любовта, с която ни учите и подготвяте за живота никога не залязва и броя на успешните ученици, които сте заразили със своя плам и знания да става все повече!

Виж Още