автодиагностика делфи

Delphi с нов инструмент за автодиагностика

Aвто диагностика делфи представя нов инструмент, който ще помогне на повече сервизи да се възползват от бърза и точна диагностика.

Включвайки олекотена версия на своя DS софтуер, новият диагностичен инструмент на Delphi, предлага широка диагностична способност в нарастващ брой електронни компоненти.
Във Франкфурт, Германия още през 2018 г. се разработва нов инструмент за бордова диагностика (OBD) от Delphi Technologies, който ще помогне на повече сервизи да се възползват от точна информация за бързо нарастваща гама от параметри на автомобила.

DS-nano се базира на същата доказана система като изключително успешните, самостоятелни инструменти DS150E и DS450 на Delphi. Интуитивното устройство дава възможност на техниците да четат и изтриват кодове за грешки, да прекодират и активират компоненти и да нулират сервизните светлини за ключови системи, включително гориво, запалване, дизел, спирачки и климатик. Това го прави идеален инструмент за сервизи, които се възползват от бързо нарастващата диагностична възможност с минимални инвестиции. DS-nano е наличен в търговската мрежа още началото на 2020 г., а в България започна да навлиза едва края на 2021 година.

Поддържайки обширна база данни за превозни средства, софтуерът на диагностика делфи е пълен с интуитивни функции като интелигентно системно сканиране за системите, обхванати от инструмента, интелигентна системна идентификация и вградена функция за отчет.