Сайтове за коли

Топ 5 сайтове за коли в България

Когато дойде времето за покупка на нов автомобил първото място на което търсим това е интернет или обратното, когато искаме да продадем старата си кола. Направихме кратко проучване за обема от търсене на думи, като:

  • сайт за коли;
  • евтини коли втора ръка;
  • коли върнати от лизинг;
  • коли на лизинг и още към други подобни търсения.

Оказа се, че средно на месечна база има над 500 000 търсения. За това решихме да ви спестим малко време и в тази публикация да споделим топ 5 сайтовете, които предлагат автомобили за покупо продажба. Ето кои са те:

  1. mobile.bg – този авто сайт със сигурност е познат на 80% от търсещите коли в интернет. Освен автомобили, в него може да намерите и бусове, камиони, мотори, трактори и всякаква селскостопанска техника. Този сайт разполага с над 10 000 обяви и е един от водещите в страната;
  2. cars.bg – аналогично на по горния сайт, този не остава по назад и е пряк конкурент. Сайта съдържа над 10 000 обяви и ежедневно в него се публикуват над 1 000.
  3. auto.bg – това е третия голям сайт в България за коли в който можете да публикувате вашата обява или да намерите такава за покупка.
  4. toprentacar.bg – ако търсите коли на лизинг, това е най-големия сайт с офиси в цялата страна от който може да наемете коли под наем. Автопаркът е огромен, така че избора е голям.
  5. evropa-kamioni.com – този сайт е фокусиран върху тежкотоварните автомобили и в него може да намерите камиони, влекачи, автобуси, ремеркета и още кум други употребявани камиони и тежкотоварни средства. В този сайт можете както да търсите обяви, така и да публикувате.

Това са водещи сайтове в България, които излизат на челни позиции и потребителите се доверяват на тях. Има още куп други подобни, но фокуса на този материал е към ТОП 5.