Свети Валентин и как да организирате парти?

Свети Валентин е най-романтичният празник на годината, здраво заложен в календара на всички влюбени. За някои хора 14 февруари е повод да признаят любовта към любимата си, а за други – начин да се погрижат за любимия човек.

Свети Валентин е толкова естетически приятен празник. Партитата за Деня на влюбените са силно подценявани. Забравете за класическата романтична вечеря за двама в скъп ресторант. Вместо това организирайте най-забавното и романтично парти на годината. Направете всичко възможно за украса и уникални подаръци. Добавете и няколко тематични коктейла и ще имате вечеря, която може да съперничи на всяка друга. В края на краищата, Свети Валентин е време за празнуване на любовта – което е повод да си направите прекрасно любовно парти.

Как да организирате парти?

Първото нещо което трябва да направите е да решите какво парти искате да организирате. Ето няколко идеи:

Парти „Свят, съставен само от вас двамата“ 

Ако имате няколко стаи в къщата си, декорирайте всяка от тях в специален романтичен стил, а в течение на вечерта сменяйте местоположението си и съответно заниманието си. Подредете навсякъде разнообразни закуски, пригответе специална музика, разстелете възглавници и одеяла и се потопете в един свят, в който сте само вие и вашата половинка. Например би било чудесно, ако започнете с горещ душ, след това преминете към романтична вечеря, последвана от интересен филм, който да гледате, сгушени на дивана, и накрая да се озовете в спалнята.

Парти с коктейл 

Можете да сте само двамата или да поканите приятелите си, няма значение в коя компания ще организирате партито си. Важното е, че ще си прекарате добре и ще опитате различни напитки. Не се притеснявайте и за декорацията, вземете интересни аксесоари и балони, нарежете вкусни плодове и подредете различни ядки и сладко. В интернет може да се намери голямо разнообразие от рецепти за коктейли, така че смесете това, което ви харесва, и опитайте нещо ново. И не забравяйте облеклото си за Деня на влюбените. Облечете нещо екстравагантно и се забавлявайте. Това е чудесен начин да се забавлявате у дома, когато навън е зима, нали?

Парти със секси костюми 

Свети Валентин

Ролевите игри не могат да навредят на никого, независимо дали сте двойка, която е заедно от известно време, или от тези, които тепърва започват. Ще трябва да поработите върху сценария (например вашият мъж ще бъде ранен войник, а вие – секси медицинска сестра, или ще бъдете двойка, състояща се от неудържим крадец и полицайка). За целта ще трябва да си купите костюми и да вземете всички необходими аксесоари и реквизит. А за да се потопите напълно в атмосферата на ролевата игра, можете да украсите стаята според сценария.

Червеното се счита за традиционния цвят за украса на Свети Валентин. Могат да се използват също бяло, розово и различни нюанси на червеното. Балони във формата на сърца и разнообразни гирлянди – дълги или къси, класически или пухкави, разноцветни и т.н. – са подходящи за романтичната украса. Подходящи могат да бъдат и мотиви на цветя от лек плат или велпапе. Като цяло декорацията на стаята трябва да създава усещане за лекота и нежност, а за това са подходящи всякакви декорации, които се предлагат в нашия магазин.

Zabava.bg разполага с широк набор от забавни и романтични подаръци, украси и декорации за Деня на влюбените, с които ще бъде удовлетворен и най-претенциозният вкус. Богата гама продукти може да разгледате тук : Подаръци за Свети Валентин

Секциите на магазина са заредени с най-различни висококачествени латексови и фолиеви сърцевидни балони, с които да направите най-романтичната декорация; плюшени мечета, с които да покажете любовта си към вашата половинка; любовни камбанки, с които да демонстрирате нуждата си от любов. Също така в нашия магазин ще намерите златни медали и кутийки с пожелания, шантави и забавни свирки и конфети, поздравителни картички за Свети Валентин и още много други подаръци и декорации за най-романтичния празник.