Пожелание за рожден ден за жена

Днес ще ти пожелая не просто един незабравим рожден ден, а такъв, който ще помниш цял живот. Днес ще ти пожелая не просто щастие, а безчет щастливи мигове. Днес ще ти пожелая не просто любов, а пламък, който завинаги да грее сърцето ти! Честит рожден ден, мила! Бъди благословена!

Честит рожден ден! Пожелавам ти да бъдеш много щастлива, да се наслаждаваш на всяка минута, да не спираш да мечтаеш и най-важно пожелавам ти да обичаш и да бъдеш обичана!

Честит рожден ден! Желая ти от все сърце възможно повече положителни емоции и сбъдване на всичките ти мечти. Бъди здрава, обичана, желана и ценена!

Честит рожден ден на една прекрасна жена! Желая ти здраве и вдъхновение, любов и слънчево настроение! Нека пътят ти е осеян с рози и всеки миг от живота за теб е прекрасен!

Честит рожден ден на теб, мила! Пожелавам ти красивите ти очи винаги да искрят от радост, а усмивката ти да грее от щастие. Нека любовта винаги да те топли в прегръдката си, а животът да бъде вечен празник за теб!

За жената няма възраст, с всяка изминала година тя става по-мъдра, по-красива и духовно по-богата! Пожелавам ти никога да не се отказваш от мечтите си и всяка крачка да те води към тях! Бъди здрава, щастлива, обичана и благословена!

Честит рожден ден! Нека здравето, щастието и любовта да са твоите най-верни приятели. Нека успехът и късметът да съпътстват всичките ти начинания. Нека сълзите ти само от радост и трудностите да те заобикалят!

Честит рожден ден, мила! Бъди все така сияеща като слънцето, бъди вся така бляскава като звездите и остани все така топла като огъня!

Нека най-съкровените ти мечти се сбъднат, нека най-любимите ти хора да са винаги до теб, нека здравето, щастието и любовта да са неотлъчно до теб!

Виж Още